Poets Services / Wax Guard

Duurzame lakbescherming met garantie

Dagelijks rijdt u met uw auto door weer en wind. De weersinvloeden op de laklaag van uw auto zijn niet gering. Zure regen, UV-straling, strooizout, luchtverontreiniging en straatvuil zorgen ervoor dat de laklaag snel in kwaliteit achteruit gaat. Met als resultaat dat de lak zijn diepe kleur en glanst verliest. Een Wax Guard lakbescherming voorkomt dit en houdt de lak in een optimale conditie!

Om dit kwaliteitsverlies tegen te gaan is er een nieuw uniek product ontwikkeld: Wax Guard. Wax Guard vormt een beschermlaag op de lak waardoor de levensduur van de laklaag aanzienlijk wordt verlengd. Hierdoor blijft de glans langer behouden en blijft ook de kleur dieper. Bovendien kunnen insecten en vuil zich veel minder goed hechten op de laklaag doordat de Wax Guard beschermlaag voor een spiegelglad oppervlak zorgt. Hierdoor laat de auto zich ook makkelijker wassen.

De Wax Guard behandeling wordt uitgevoerd door professionele Wax Guard specialisten. Zij zijn speciaal gecertificeerd voor het op de juiste manier aanbrengen van een Wax Guard lakverzegeling en werken volgens vaste procedures.

Nadat uw auto een Wax Guard behandeling heeft ondergaan is een langdurige beschermlaag gegarandeerd. Op een nieuwe auto krijgt u zelfs 3 jaar schriftelijke garantie op glans en kleur. Op een auto ouder dan een half jaar krijgt u 18 maanden garantie.

Wax Guard bestaat uit een moleculaire verbinding van harde natuurlijke wassoorten en van speciaal op polymeer gebaseerde beschermingsproducten. Het is juist deze verbinding die Wax Guard zo uniek maakt. Een Wax Guard behandeling is een van de beste investeringen om de restwaarde van uw auto hoog te houden.

Eigenschappen van Wax Guard

Wax Guard is een uniek lakverzegelingsproduct voor uw auto. Het geeft een zichtbaar hogere en diepere glans aan de lak van uw auto. Daarnaast beschermt Wax Guard uw auto extreem goed tegen vuil en weersinvloeden dankzij de duurzame beschermlaag.  

Wax Guard is een product van Cartec. Al meer dan 20 jaar levert Cartec onderhoudsproducten voor auto’s aan de professionele autobranche. Inmiddels mag Cartec zich marktleider noemen in deze sector. 
Dankzij deze langdurige ervaring is het mogelijk een kwaliteitsproduct te creëren als Wax Guard.  

Wax Guard is in eigen laboratorium ontwikkeld en langdurig uitgetest in de praktijk. Ook onder de meest extreme omstandigheden. Inmiddels wordt Wax Guard in zo’n 15 landen met succes op de markt gebracht waaronder landen als Finland en Noorwegen waar vooral in de winter barre klimaatomstandigheden heersen. Wax Guard bestaat uit microfijne deeltjes die zich tijdens een behandeling aan elkaar verbinden. Door de verbinding ontstaat één homogene beschermlaag op de lak Deze homogene laag beschermt de lak optimaal  tegen zure regen, UV-straling, strooizout, luchtverontreiniging en straatvuil. Doordat deze laag een 'open'  karakter heeft, kan de lak wel blijven ademen. Wax Guard zorgt voor een onovertroffen water- en vuil-afstotende laag waardoor de lak in een optimale conditie blijft en diep blijft glanzen. De auto wassen wordt weer een feest. 

Zowel nieuwe als gebruikte auto’s komen in aanmerking voor een Wax Guard behandeling. Omdat het product geen polijstende grondstoffen bevat is het uitstekend geschikt voor nieuwe lakken. Hierdoor wordt de van nature al zeer hoge glans behouden en beschermt. Dit in tegenstelling tot veel andere lakverzegelings producten die wel polijstmiddelen bevatten waardoor deze natuurlijke glans wordt aangetast. 

De voordelen van Wax Guard op een rijtje: 

  • Wax Guard beschermt tegen alle weersinvloeden
  • Wax Guard voorkomt aantasting van de lak door vervuiling.
  • Insecten krijgen minder kans zich op de lak te hechten.
  • Zichtbaar hogere en diepere glans van de lak.
  • Het wassen van de auto wordt gemakkelijker en kost minder tijd.
  • Langdurige glansgarantie.
  • Ontvangst van de Wax Guard Membercard. 

Kom gerust langs voor ons advies.

Autoschadebedrijf Koos v.d. Berg
Winkelerzand 72a
1731 LZ Winkel

telefoon : 0224 - 541444
fax : 0224 - 541594

email : info@autoschadevandenberg.com

( Klik hier voor de route... )


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
p1 Website produktie : VDC-it Services De Noordhollandsche verzekeringmij. Wij zijn erkend bedrijf voor afgifte van RWD vrijwaringsbewijzen Onze autolakken zijn van de hoogste kwaliteit Wij zijn lid van Focwa eurogarant bedrijven