Winkelerzand 72a

1731 LZ Winkel

Tel: 0224 - 541444

Fax: 0224-541594

Maandag - donderdag

8.00 - 17:00
Vrijdag tot 15.00

Autoschade reparatie

Autoschadebedrijf Koos van den Berg is een bedrijf waar specialisten zich met alles wat met autoschade te maken heeft bezig houden. Schade repareren wij volgens de Bovag richtlijnen met Bovag garantie.

Dit doen we al heel lang
Door deze ervaring durven we dan ook gerust te zeggen dat we verstand van zaken hebben en onze klanten meer geven dan de standaard reparatie. Goed advies, garantie en service zijn daarbij steeds de terugkerende begrippen. Neem nu bijvoorbeeld de leenauto om u weer snel mobiel te maken, of onze goede relaties met alle verzekerings-maatschappijen.

Onze activiteiten hebben we uitgebreid met in en verkoop van auto’s. U heeft de beste service en kwaliteit bij ons gevonden. Door gebruik te maken van onze kennis weten wij precies de zwakke plekken van de auto’s die wij inkopen en daardoor bent u verzekerd van kwaliteit.

Ook nemen we ruitreparatie voor onze rekening.

U begrijpt dat wij behoorlijk allround zijn, mocht u echter nog vragen hebben belt u ons gerust. Wij staan dagelijks van 8.00u tot 17.00u voor u klaar.

zekerheid
1 %
kwaliteit
1 %
Tevredenheid
1 %

Leenauto ?

Bij de vervelende ervaring van een ongeluk of schade aan uw auto wilt u geen extra zorgen aan uw hoofd. De zorg voor mobiliteit en schade afhandeling nemen wij voor u weg door onder andere het verzorgen van een leenauto en de communicatie met de verzekerings-maatschappij.

Alle verzekeringsmaatschappijen zijn bij ons bekend

We repareren en spuiten alle merken auto’s die worden aangeboden door particulieren, garagebedrijven, dealers en verzekerings-maatschappijen. We onderhouden dan ook nauwe contacten met alle verzekerings-maatschappijen om de juiste afstemming te realiseren voor elke reparatie.

Bent u verzekerd bij de NoordHollandse, dan kunt u direct bij ons terecht en wordt de verzekering rechtstreeks met de NoordHollandse afgehandeld.

U hoeft niet eerst naar uw garage of verzekering, u kunt rechtstreeks naar Autoschade Koos van den Berg !

Eerst uw verzekering vragen ? Nee, u kunt gerust eerst even bij ons langs komen voor advies over schade, reparaties maar ook voor restauratie. Wij kunnen u aangeven wat u kunt verwachten, zodat u niet verrast wordt door zaken die u over het hoofd zou kunnen zien.

Persoonlijk advies en een goede service voeren wij hoog in het vaandel !

Cookies !

Deze website maakt gebruik van functionele cookies die een goede werking van deze website garanderen.