Winkelerzand 72a

1731 LZ Winkel

Tel: 0224 - 541444

Fax: 0224-541594

Maandag - donderdag

8.00 - 17:00
Vrijdag tot 15.00

Duurzaamheid

Autoschadebedrijf Koos van den Berg officieel Erkend Duurzaam

Autoschadebedrijf Koos van den Berg is sinds 2016 een officieel Erkend Duurzaam schadeherstelbedrijf. Het certificaat Erkend Duurzaam wordt uitgereikt door IvDM en is het bewijs dat Autoschadebedrijf Koos van den Berg in alle facetten van de bedrijfsvoering duurzame verbeteringen heeft doorgevoerd.

Wat betekent Erkend Duurzaam concreet in de dagelijkse praktijk van het schadeherstelbedrijf? Op die vraag heeft Autoschadebedrijf Koos van den Berg een helder antwoord. “Wij hebben maatschappelijk verantwoord en duurzaam handelen in onze bedrijfsvoering verankerd. Dat betekent dat wij bijvoorbeeld duurzame reparatietechnieken toepassen, om zo onnodige verspilling tegen te gaan. Ook stellen we jaarlijks doelen om energie te besparen.”

Ook als werkgever heeft Autoschadebedrijf Koos van den Berg zijn zaken op orde. Duurzaam betekent in dat opzicht dat er extra aandacht is voor het welzijn van de medewerkers door goede arbeidsomstandigheden en toekomstperspectieven te bieden.

Uiteraard draait het bij duurzaam ondernemen in het schadeherstelbedrijf ook om het aanbieden van duurzame producten. In onze werkplaats letten wij bij de inkoop en het gebruik van onderdelen en materialen op de milieuzaken. “Wij merken dat er vanuit onze klanten steeds meer vragen en eisen worden gesteld op duurzame aspecten. Zo kunnen we met sneldrogende lakken bijvoorbeeld tijd en energie besparen.

Het certificaat Erkend Duurzaam maakt deel uit van het branchebrede duurzaamheids-programma van RAI Vereniging, BOVAG, Schadeherstel en STIBA dat wordt uitgevoerd door IvDM (Instituut voor Duurzame Mobiliteit).

Cookies !

Deze website maakt gebruik van functionele cookies die een goede werking van deze website garanderen.